1. Anasayfa
  2. Güncel

Şubat 2015 Evde Bakım Maaşı Yatan İller – 5 Şubat 2015


0
5 Şubat 2015 Evde bakım maaşı yatan illerin listesi 5 Şubat 2015 günlü Şubat ayı evde bakım parası / maaşı yatan illerin listesi haberi. 5 Şubat 2015 günü için henüz evde bakım maaşları yatmaya başlamadı.


 Şubat ayı evde bakım maaşları ay içerisinde evde bakım maaşları hesaplara yattıkça günlük haberlerimiz ve gün içerisinde yeni gelecek evde bakım maaşının yattığı il bilgileri ile güncellenecek bilgiler ile sitemiz de olacak.

Evde Bakım Maaşı Yatan İller Şubat 2015  ana haber konusunu kırmızı başlığa da tıklayarak takip edebilirsiniz. İlgili gün ile aynı başlıkta olacak haberimiz ve yukarıda kırmızı başlıkta yer alan ana konudan evde bakım maaşlarının yattığı illerin listesine erişebilecekseniz.

Değerli blog okurları; Ay içerisinde ana konuda sizin iliniz listede yok ise ve evde bakım maaşı hesabınıza yatmış ise bunu yorum kutusuna belirterek, sizin ile aynı ilde oturan ve evde bakım maaşının yattığı bilgisini edinmek isteyen diğer yurttaşlarımızı da bilgilendirebilirsiniz.

Önemli bir anımsatma olarak aynı il içerisinde ilçeler arasında maaşların hesaba yatmasında saat hatta gün farkı olabilmektedir. Maaşınız hesabınızda yok ise ilçeler arası yatma zamanı farklılığı olabilir
 İliniz de evde bakım maaşları hesaplara yattığı halde Maaşınız hesabınız da yok ise mutlaka sosyal hizmetler ile iletişim kurun ve maaşınızın kesilme ya da yatmama nedenini öğrenin, bu bilgiyi sosyal hizmetler dışında hiç bir yerden öğrenemezsiniz.

Şubat maaşları aynı zamanda 2015 zamlı maaşlarıdır.

2015 yılı asgari ücret tutarlarının ve memur maaşlarındaki artışın belli olmasıyla birlikte evde bakım maaşı kişi başı gelir ve alınan /alınacak olan evde bakım maaşı miktarı da belli oldu.

Buna göre;

2015 Yılı Evde Bakım Maaşı Kişi Başı Gelir

2015 yılı ilk altı ayı için: 572,64 TL
2015 yılı ikinci altı ayı için: 606, 95 TL

2015 Yılı Evde Bakım Maaşı Miktarı Tutarı

2015 yılı ilk 6 ayı için: 790,95 TL

Değerli okurlarımız yapılan son düzenlemeye göre evde bakım maaşların da  kişi başı gelir asgari ücrete, alınacak olan evde bakım maaşı ise memur katsayısına endekslenmiş hesaplamada buna göre yapılmıştır.

Yukarı da yer alan hesaplamalar açıklanan katsayı tutarları ile hesaplanmıştır, resmi açıklanan maaş tutarı değildir. 

Şubat 2015 Evde Bakım Maaşı Yatan İller bilgisi geldikçe günlük haberlerimiz de ve EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER ŞUBAT 2015 başlıklı ana haber konumuz da yer alacaktır. 

www.evdebakimparasiyataniller.com