1. Anasayfa
  2. Güncel

Evde Bakım Parası Yatan iller Ocak 2015


0

Evde Bakım Parası Yatan iller Ocak 2015 ayı evde bakım maaşları hangi illerde yattı, evde bakım

parası ne zaman ve hangi illerde yattı haberi engellilerweb.com da…
Merhaba değerli engellilerweb.com takipçileri yılın ilk ayı Ocak 2015 evde bakım parası yatan iller Ocak 2015 haberimiz de bu ay içerisinde evde bakım paralarının yattığı illerin bilgisi her zaman olduğu gibi yine engellilerweb.com internet sitesinin haberleri ile okuyucularına duyurulacaktır.
Haberimizin hemen girişinde önemli bir anımsatmayı yapmak istiyoruz, Hepinizin bildiği gibi, Ocak 2015 ayı içerisinde banka hesaplarına yatacak olan evde bakım maaşları Aralık ayının maaşlarıdır. Maaşlar Aralık maaşı olduğu için Ocak 2015 zammından etkilenmeyecektir, yani evde bakım maaşı alanlar bu ay Aralık ayı maaşlarını alacakları için zamsız maaş alacaklardır. Önceki aylarda hesabınıza yatan maaşınız ne kadar ise bu ay da o miktarda maaş alacaksınız. Zamlı maaşlar ise Şubat ayı evde bakım parası ödemelerinde hesaplarına yatacak.
Haberimiz tamamen evde bakım maaşı alan site okurlarımızın ilettiği bilgiler doğrultusunda hazırlanmaktadır. Her hangi bir resmi kurum bunun haberleştirilmesi için biz dahil hiçbir internet sitesine bilgi vermemektedir. Haberimiz de yer alan/alacak olan illerin isimleri, evde bakım maaşları banka hesaplarına yattıkça, O ilde oturan ve evde bakım maaşı alan site ziyaretçilerimiz / Okurlarımız iletişim mailimize veya ilgili konuya yorum yazarak evde bakım maaşı yatan illerin duyurulmasına yardımcı olmaktadırlar.

Evde Bakım Maaşları Ne Zaman Yatmaya Başlar

Evde bakım maaşı bekleyen okurlarımızın merak ettikleri bu soru için şunları söyleyebiliriz Geçmiş aylarda maaş aldığınız günlerin birkaç gün önce veya sonrasında evde bakım maaşlarınız hesaplara yatacaktır. Biz bu ay evde bakım maaşlarının 12 Ocak Pazartesi itibari ile hesaplara yatmaya başlayacağını tahmin etmekteyim, Umarız çok daha erken tarihte maaşlar banka hesaplarına yatmaya başlar.
Peki, bu tarihi neye dayanarak söylemekteyiz, Yukarıda yazdığımız gibi maaşların yatacağı tarih ile ilgili tahminlerimizi geçmiş aylarda bakım maaşlarının yattığı günleri kontrol ederek, benzer döngünün tekrarlanacağını düşünmekteyiz.
Değerli engellilerweb.com okuyucusu, Ocak ayı içerisinde Evde Bakım Μaaşı Yatan İller Ocak 2015 haberlerimiz ile hangi illerde evde bakım maaşlarının yattığının bilgisi sitemiz de haberlerimiz de olacak, sitemizi günlük ve gün içerisinde güncellenecek haberlerini takip ederek sizin iliniz de evde bakım maaşları hesaplara yatıp yatmadığını ögrenebilirsiniz.
Ayrıca her ay olduğu gibi evde bakım paraları hesaplara yattıkça sitemiz de yayınlanan Evde Bakım Μaaşı Yatan İller Aralık 2014 listesinde kendi ilinizin ismi yok ise ve sizin ilini de evde bakım maaşı yatmış ise, maaş hesabıza geçmiş ise bunu yorum kutusuna belirtebilirsiniz.Sizinle aynı il de oturan ve evde bakım maaşı alan ancak henüz evde bakım maaşının hesabına yattığı bilgisine sahip olmayan site ziyaretçimizi de bilgilendirmek için yorum kutusuna yazacağınız yorum ile bilgilendirmiş olursunuz.

Evde Bakım Parası Yatan iller Ocak 2015

1-Tokat
2-Antalya
3-Bilecik
4-Malatya
5-Aksaray
6-Şanlıurfa
7-Samsun
8-İstanbul
9-Konya
10-Kocaeli
11-Sakarya
12-Denizli
13-Ankara
14-Eskişehir
15-Bartın
16-K.Maras
17-Afyon
18-Erzurum
19-Uşak
20-Kırıkkale
21-Kırşehir
22-Zonguldak
23-Muğla
24-Trabzon
25-Karaman
26-Tekirdağ
27-Hatay
28-Gaziantep
29-Sivas
30-Balıkesir
31-Rize
32-Çankırı
33-Artvin
34 – Edirne

GÜNCELLEME: 14 01 2015 Saat: 14.05
NOT: Aynı ilde ilçeler arasında bakım maaşı yatma 
saatleri arasında farklılıklar olabilmektedir.